Laatste RX wedstrijd voor MDK

Komend weekend rijd MDK zijn allerlaatste RX wedstrijd in het Franse Loheac. Na een 20 jarige actieve RX carrière zet MDK er definitief een punt achter……

 

Nog 1 keer knallen, alles geven en hopen op een goed resultaat om de 20 jaar lange carrière in de RX af te sluiten, een carrière die mag gezien worden met enkele Europese titels en veel mooie ereplaatsen in verschillende klassen.
Dan gaat de RX helm aan de haak.

MDK:

Het is mooi en genoeg geweest, het zat al een tijdje in mijn hoofd om ermee te stoppen dit jaar en zo wordt in samenspraak met gans mijn MDKRX team de ERX wedstrijd in Loheac mijn laatste wedstrijd. Ik heb een mooie tijd gehad in de rx. Met enkele Europese titels waar ik zeer fier op ben mag ik toch wel zeggen dat ik een geslaagde carrière heb in de rallycross. Ik heb zoals velen ups en downs gekend, maar ik kijk met een goed gevoel terug op die voorbije 20 jaar.
Ik heb Fiesta te koop of te huur geplaatst, ik zie en bekijk wel wat er uit de bus komt.
Ik verdwijn niet uit de autosport, wel uit de rallycross als rijder. Ik ben aan het bekijken wat ik verder ga doen, terug naar circuitracen is een mogelijkheid…..ik zie wel er zijn vele optie’s.
Ik ga mij in eerste instantie vooral toeleggen op de carrière van mijn dochter Juna-Jane in de paardensport, dit komt nu op de eerste plaats.
Ik wil bij deze nog een woordje richten aan al mijn supporters, bedankt iedereen om mij te steunen en al die jaren te volgen, ook als het wat minder ging deed het deugd te weten dat de mensen in mij bleven geloven.
Dan niet te vergeten mijn team, bedankt iedereen om al het werk en de nodige stress te doorstaan die ik jullie heb bezorgd.
En dan als laatste wil ik nog een speciaal dankwoord plaatsen voor mijn vader Jos van JDK, bedankt pa om er altijd 110% te staan voor mij en voor alles wat je gedaan hebt.

Vader Jos De Keersmaecker

De Ford Fiesta Supercar staat dus te koop, of kan gehuurd worden.
Info over de wagen kan je terug vinden op de site van Rallycross.com


Comments are closed.